Brand ECG import Cehia. "Produse atractive pentru toată lumea"

- Produs nou
- Manual de utilizare in limba romana
- Garantie 2 ani
- Pretul include TVA si taxa verde
Putere de intrare 700 W
Design din otel inoxidabil cu elemente de culoare neagra
Capacitate vas: 1,8 litru / 1500 g de orez
Vas de gatit detasabil cu suprafata antiaderenta
Capac de sticla
Mentine automat temperatura dupa incheierea procesului de gatire (pana la 3 ore)
Indicator luminos pentru mentinerea temperaturii
Indicator luminos de gatit
Intrerupator de siguranta
Protectie impotriva supraincalzirii
Accesorii incluse: lingura pentru amestecare si servire din plastic + cupa de masurare din plastic
Preparati orez intr-un mod simplu si rapid
ECG RZ 19 este un aparat special pentru prepararea tuturor tipurilor de orez. Este usor de utilizat si orezul va fi gata in cateva minute. Capacitatea interna a vasului este de 1,8 litru si puteti plasa pana la 1500 de grame de orez brut. Vasul este usor de demontat si are o suprafata interioara neaderenta. ECG RZ 19 se bucura de un design elegant din otel inoxidabil si negru. Veti aprecia picioarele anti-alunecare foarte practice care asigura o plasare stabila pe suprafata de lucru. Deasemenea va sunt de ajutor accesoriile incluse: lingura si cupa de masurare.
Sfaturi pentru gatitul orezului
Orezul reprezinta o sursa valoroasa de carbohidrati complecsi, continand amidon natural. Va recomandam sa clatiti orezul cu apa potabila rece, pana cand acesta este curat. Acest lucru previne marirea orezului si lipirea acestuia de partea inferioara a vasului, dar poate provoca si pierderea unor substante nutritive valoroase ale orezului.
• Cand adaugati mai multa apa, orezul devine mai moale, atunci cand indepartati apa, orezul devine mai dur.
• Unele tipuri de orez necesita mai multa apa, de exemplu orezul salbatic, orezul Arborio. Prin urmare, ajustati intotdeauna reteta dupa cum este necesar. Procedati conform instructiunilor de pe ambalajul pachetului de orez.
• Cand gatiti intr-o cantitate mai mare de apa, interiorul capacului poate fi stropit cu picaturi de apa cu amidon. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, clatiti orezul inainte de gatit si lasati-l sa stea timp de 20 de minute dupa finalizarea gatitului, pentru a se absorbi excesul de apa.